augmentáció

Keresés eredménye erre: ' augmentáció '

Augmentáció (latin)= nagyobbítás

1 találat erre: ' augmentáció '

Mellnagyobbítás

.. augmentáció ..

Kapcsolódó tartalom: 'augmentáció'

Természetes mell forma

Természetes mell forma

Mellnagyobbítás előtt fontos tisztázni, milyen formát szeretnénk elérni. Feltűnő vagy természetes legyen? Sokan a telten domborodó dekoltázs érdekében szeretnének túlzottan felemelt mellformát.
Mások a fotómodellek és a Playboy túlzottan kerekre nagyobbított feltűnő formáját értik a "természetes" alatt.

Szilikon implantatumok

Szilikon implantatumok

A szilikon implantatumok minden típusa elérhető hazánkban.
Ezen az oldalon részletesen olvashat, hogy mi alapján célszerű választani a különböző árfekvésű szilikon protézisek közül.
Figyelem! Biztos, hogy nem a legolcsóbb implantatum kerül legkevesebbe hosszú távon.

Kohézív gél szilikon

Kohézív gél szilikon

A kohézív gél szilikon implantátumok tekinthetők a legmodernebb gyártmányoknak. Ezek az mell implantátumok biztonságosak, még a tok sérülése esetén sem folynak szét a szövetek közé. Jelentős előny az is, hogy formájukat nyomás után visszanyerik, hosszabb időre biztosítják a tervezett mellforma megmaradását.

Saját zsír átültetés

Saját zsír átültetés

Zsírszívással történt zsírlevétel után speciális szeparálással szétválaszthatók a sérült és az életképes zsírsejtek. A saját zsírsejteket visszatölthetjük mellnagyobbítás vagy arc fiatalítás elérésére.

Mellnagyobbítás őssejtekkel

Mellnagyobbítás őssejtekkel

Klinikai kísérletes stádiumban van a saját zsírszövet és benne a felnőttkori őssejtek átültetésével történő mellnagyobbítás. A kívánt eredményhez több műtét szükséges. Az új eljárás nem jelenti azt, hogy nem kell többé szilikon implantátum !

Mellplasztika

Mellplasztika

A mellplasztika különböző műtétek összefoglaló neve.
A műtéti típusok szerint részletesen leírjuk és képeken bemutatjuk az elérhető eredményeket.

Mellnagyobbítás könyv

Mellnagyobbítás könyv

A mellnagyobbítást leggyakrabban szilikon implantatum beültetésével végezzük. A protézisek teljes választéka rendelkezésre áll hazánkban is. Választhatunk sima vagy texturált felszínű, sóoldat vagy szilikon gél tartalmú protézisek közül. Ma a legjobbak a csepp alakú "koheziv gél" implantatumok.

Plasztikai műtét árak

Plasztikai műtét árak

Nem csak a gazdagok kiváltsága a plasztikai sebészet. Ma már egyre több személy számára elérhető az esztétikai műtét hazánkban is.
Hozzávetőleges árakat láthat az alábbi oldalon mennyibe is kerül a plasztikai műtét.

Ajándék utalvány

Ajándék utalvány

Ajándék utalvány vásárolható klinikánkon plasztikai beavatkozásokra, botox kezelésre, nagy hatású kozmetikai kezelésre, mellplasztika és egyéb műtétre..