rekord

Keresés eredménye erre: ' rekord '

1 találat erre: ' rekord '

Mellplasztika világrekord

.. rekord

mellplasztika_vil__grekord.jpgA 2008 évben Maxi Mounds tartja a (Guiness World Record ) mellnagyobbítás világcsúcsát. Ennek a valóban méretes  eredményét láthatjuk a képen.
Természetesen különbözően vélekedünk ilyen természetellenes méretű mellek nagyobbításáról.

Maxi Mounds ezzel keresi a kenyerét, rendszeres sztriptíz szereplő  és pornó filmek modellje.
A mellek súlya egyenként meghaladja a 8 kg-ot,
mell alatti mellkasi körmérete 91,5 cm
mellbimbónál 154 cm a mellkasi körmérete

Ilyen méretű mellek kialakítása több lépcsőben történhet csak. A bőr és a szövetek folyamatos tágításához még így is speciális implantatumok használata szükséges (az implantatum külső fala félig áteresztő, belül pedig nagy ozmolaritású oldattal töltik fel), melyek folyamatosan növekednek a beültetés után, magukba szívják és megkötik a folyadékot a környező szövetekből.
Kifejezetten olyan páciensek részére gyártják csak egyedileg ezeket az implantatumokat akik hatalmas méretű melleket akarnak. Ezeknek az implantatumoknak nincs sem FDA (amerikai), sem EU (európai) forgalmazási engedélye, a páciens saját felelőségére történhet csak a beültetés és többnyire néhány év után a kialakuló szövődmények miatt többszöri kisebbítő és korrekciós műtétre lesz szükség. Ezeknek a műtéteknek később számos hegnyoma marad és nem ritka a mell visszataszító torzulása sem.

forrás: www.breastimplanting.net/guiness-world-record-for-largest-breast-implants

The Guiness World Record ....

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

Kelemen Anna mellei
a legnagyobbak a magyar sztárok között.

kelemen_anna03.jpg  Kelemen Anna 700 köbcentis implantátumokat rakatott a melleibe, aminek köszönhetően neki vannak a legnagyobb keblei a magyar "sztár" világban. Az operáció 2008 szeptember 5-én történt, melyről egy szobatárs informálta a sajtót. A 23 éves hölgy elmondta, hogy mindkettejüket ugyanaz az orvos műtötte, Annácska pénteki napon, reggel feküdt sebészkés alá. Miután kitolták őt a műtőből, szinte minden kívánságát teljesítették az orvosok és a nővérek, ő mégis nagyon nyűgös volt, még hisztizett is.
Egy szakember azt nyilatkozta, hogy ekkora implantátumokat fokozatosan szoktak behelyezni, 2-3 operációra van szükség előtte. Ez azért van, hogy a páciens keblei hozzászokjanak az egyre nagyobb betétekhez.
forrás: www.parameter.sk


Eltávolították a világ egyik legnagyobb mellét gyulladás miatt

            Egy richmondi klinikán eltávolítottak négy implantátumot annak a nőnek a melléből, aki legutóbbi kebelnövelő műtétje óta komoly fertőzéssel küzd [1]. Bár Sheyla Hershey állapota javult az elmúlt pár hónapban, Guinness-rekord ..