kar

Keresés eredménye erre: ' kar '

10 találat erre: ' kar '

Ajándék utalvány

.. Karácsony ?
Születésnap ?
Házassági évforduló?
Nem tudjuk mit ajándékozzunk feleségünknek ?


Pácienseink hozzátartozója javasolta először számunkra, hogy állítsunk ki ajándékutalványt, mert felesége nagyon szeretne egy plasztikai beavatkozást, de ő maga nem venné ki a háztartási keretből.
Nagyszerű ajándék lehet viszont kar ..

Fülplasztika

.. kar ..

Macrolane mellnagyobbítás

.. karok műtétet, megéri ezen az áron is"

- "Nem érek rá kiesni a munkából és a műtéti fájdalomtól is félek, inkább az injekciós nagyobbítást kérem akkor is, ha ismételni kell. Bizonyára más üzletasszonyoknak sem az ár, hanem a gyors gyógyulási idő a döntő. "

-"Elégedetlen vagyok a mellemmel, de bizonytalan vagyok, hogy mit válasszak. A felszívódó anyagot próbálom ki először, legfeljebb kisebb mennyiséggel próbálom ki először".

- "Nem akarok nagy melleket, csak  kis nagyobbításra vágyok, inkább csak alul szeretném kissé kerekíteni, szebbé a formázni"

- "Foto modell vagyok, nem akarok heget a mellemen, az injekciós nagyobbításnak szinte nincs nyoma. Ennek nagyon bejön az ára."

-"Szülés előtt nem engedek a mellemhez nyúlni, az injekciós nagyobbítás a mirigy alatt még belefér a nézetem szerint."

-"Nem is mondom meg a férjemnek, csak utána, ha tetszik neki."

- "Nem akarok végleges változást, az életem még sokféleként alakulhat."

-"Kicsi, természetes, észrevétlen hatást akarok csupán.Ez nekem mindent megér."

-"Azért választom, mert szinte fájdalom nélkül még helyi érzéstelenítésben is elvégezhető, nem akar ..

Mellplasztika világrekord

.. karnak. Ezeknek az implantatumoknak nincs sem FDA (amerikai), sem EU (európai) forgalmazási engedélye, a páciens saját felelőségére történhet csak a beültetés és többnyire néhány év után a kialakuló szövődmények miatt többszöri kisebbítő és korrekciós műtétre lesz szükség. Ezeknek a műtéteknek később számos hegnyoma marad és nem ritka a mell visszataszító torzulása sem.

forrás: www.breastimplanting.net/guiness-world-record-for-largest-breast-implants

The Guiness World Record ....

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

Kelemen Anna mellei
a legnagyobbak a magyar sztárok között.

kelemen_anna03.jpg  Kelemen Anna 700 köbcentis implantátumokat rakatott a melleibe, aminek köszönhetően neki vannak a legnagyobb keblei a magyar "sztár" világban. Az operáció 2008 szeptember 5-én történt, melyről egy szobatárs informálta a sajtót. A 23 éves hölgy elmondta, hogy mindkettejüket ugyanaz az orvos műtötte, Annácska pénteki napon, reggel feküdt sebészkés alá. Miután kitolták őt a műtőből, szinte minden kívánságát teljesítették az orvosok és a nővérek, ő mégis nagyon nyűgös volt, még hisztizett is.
Egy szakember azt nyilatkozta, hogy ekkora implantátumokat fokozatosan szoktak behelyezni, 2-3 operációra van szükség előtte. Ez azért van, hogy a páciens keblei hozzászokjanak az egyre nagyobb betétekhez.
forrás: www.parameter.sk


Eltávolították a világ egyik legnagyobb mellét gyulladás miatt

            Egy richmondi klinikán eltávolítottak négy implantátumot annak a nőnek a melléből, aki legutóbbi kebelnövelő műtétje óta komoly fertőzéssel küzd [1]. Bár Sheyla Hershey állapota javult az elmúlt pár hónapban, Guinness-rekorder mellét [2] mégsem sikerült megmenteni. Az orvosok állítólag a műtét közben vették észre, hogy a mellszövet nagy részét is el kell távolítani, és próbáltak annyi szövetet megmenteni, hogy három-négy hónapon belül el tudjanak végezni egy helyreállító műtétet.
            A mostani műtét előtt Sheyla Hershey kétszer feküdt kés alá, és egy szerkezet segítségével a nap 24 órájában távolították el a váladékot a testéből, de ez sem volt elég a gyógyuláshoz. "Fel kell nyitnunk az adott területet, hogy távozni tudjon a gyulladás miatt felgyülemlett váladék" - nyilatkozta Ron Buczek plasztikai sebész. Hershey elmondta, hogy valószínűleg a különleges vákuumos szerkezetnek köszönheti az életét.  "Meglehetősen idegesítő, nehéz vele aludni, a lépcsőn közlekedni, a kislányommal a kar ..

Saját zsír átültetés

.. kar nagy mellet, csak természeteset, esetleg mindössze visszanyerni korábbi mell volumenét egy szülés vagy többszöri fogyás után.
A fentiek mellett pedig rendelkezik a test több helyén (has, tompor, comb, fenék) enyhe zsírtöbblettel az ismételt 2-3 feltöltéshez, de nem nagyon elhízott.

 

További rendszeresen alkalmazott saját zsír átültetések klinikánkon:
- ajak feltöltés
- arc fiatalítás, járomív feltöltés
- beesett, kar ..

Vádli plasztika

.. kar ..